Påskmust och solsken

28 03 2007

Att solsken kan göra en på så gott humör… Ja, så är det – jag har tusen saker att göra, känner mig stressad över massor med saker, men när solen skiner blir det som att man stannar upp och bara njuuuuter en stund. Precis vad man behöver när man är som mest stressad – det är viktigt att komma ihåg att man inte lever för att arbeta.

Jag hade fått rolig pysselpost idag – härligt glittrig brun akrylfärg från LillaAnna, en die från Trollis och en vit BRA gelroller från Mermaid. Det var väntad post, men till min överraskning var pennan från Mermaid en RAK, och jag satt redo med bankdosan för att betala för mig. Stort tack till dig, gumman! 😀

Ikväll ska jag över till min ”granne” och klämma och pilla lite på hennes nyinköpta pärlor. Hon var söderöver till någon pärlbutik i Borås (?) och kom tydligen hem med ett rejält lager. Självklart måste jag dit och inspektera! Fika vankas det också, så det ska bli mycket trevligt.

Maken ska roa sig med att mecka med vår trasiga varmvattenberedare, jag hoppas innerligt att han lyckas med de nya delarna som precis kommit med posten. Jag tror att han kommer att ta sig svärfar till hjälp också.

Imorgon ska jag till Kirurgavdelningen för konsultation angående operation eller inte av mina gallstenar. Jag är lite nervös, men samtidigt så är det skönt att göra något åt eländet. Jag har INGEN lust att få såna hemska anfall igen – de gör ONT. Så, håll tummarna för att det går bra för mig hos läkaren.

Todeloo!

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

29 03 2007
Linda

Tidelipom!

Håller tummarna för att kirurgerna är snälla mot dig 🙂 Är övertygad om att det kommer gå bra och att de hittar på något som blir bäst för dig.

Kram på dig sötsnöre!

29 03 2007
Nina

Hej vännen! Hoppas det går bra hos läkaren. Kramar till dig.

30 03 2007
Maria

Jag har opererat bort min gallblåsa p.g.a. just hemska gallstensanfall. Allt gjordes via titthåll och det är såååå skönt att vara av med skiten. Nu mår jag prima!

Så lycka till med operationen (om den blir av). Det är inget du behöver vara orolig för, det kommer gå finfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: