En stressad lärares funderingar

8 03 2007

Jag hinner verkligen inte med allt nu. Det är mitterminskonferenser, det är planering och det är betygssamtal på g. Om jag så skulle jobba 24/7 så känns det som det inte är tillräckligt heller. Jag antar att jag inte är ensam om att känna så, och så får jag dåligt samvete också… Sluta gnäll, för fan, Jeanette – tänk på de som verkligen vill ha ett jobb och inte får ett, trots envisa försök och ansträngningar. Nä, jag borde nog hålla min trut stängd – jag har faktiskt ett jobb jag älskar, underbara kollegor och härliga elever (nåja, mesta delen av tiden i alla fall ;-)).

Det som är trist i det hela är väl att jag inte har haft så mycket tid till att pyssla de senaste veckorna. Eller jo, lite kanske, men eftersom jag har varit och shoppat på Symässan (ja, fanns scrapsaker där också) och har en massa nya, roliga saker, så vill man ju ANVÄNDA dem också!!! Jag blir ju alldeles scrapsjuk när jag tar mig en liten liten stund att klappa på mina fina nya saker…

Konstigt nog har man en förmåga att fastna vid forumet (ni som är med där vet…), när man i stället kunde ta sig den tiden till att i stället verkligen PYSSLA. Men gör man det? Nej, just det. *skäms lite* Helt jäkla forumbesatt är vad jag är.

Undras om man ska ha en ny titel? Forumbesatt? Skärmkåt? Internetberoende? Nå, de senaste dagarnas titelönskemål smittar av sig här med… 😉

Bjuder på ett nytt kort jag lyckats knåpa ihop efter en vykortsutmaning som kom i början på februari. Äntligen klar!!

Annonser

Åtgärder

Information

One response

9 03 2007
Skräp

Me likey a LOT! Himla kul idé!! Hurredu stressa inte ihjäl dig, det är det inte värt… men jag håller med, man sitter på TOK för mycket framför datorn när man kunde göra mer kreativa saker istället. (Inte för att jag inte har tid att göra båda dock *suck*)

Kraaaaam!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: